top of page

HARJUNPÄÄN TAIMISTO

- JO VUODESTA 1987 -

Vuoden laatutuottaja - Harjunpään Taimisto

Harjunpään Taimisto on keskittynyt  perennojen eli pihan monivuotisten kukkien kasvatukseen.

  Taimet joilla asiakas onnistuu on meille sydämen asia. 

 

Iloa ja ideoita puutarhaan neljällä vuosikymmeneltä. 

 

Ylpeänä voimme kertoa että Harjunpään Taimistolla on suoritettu laatutarha-auditointi,

joka kattaa taimitarhatuotannon tuoteturvallisuuden sekä ympäristön ja työntekijät huomioivan hyvän tuotantotavan. Sertifikaatin saimme 18.11 2013 

 

 

Vuosien panostaminen taimituotantoon on huomioitu valtakunnallisestikin kun yrityksemme valittiin Taimitarhatuotannon Laatutuottajaksi.

Kotimaiset Kasvikset Ry on valinnut Taimitarhatuotannon Laatutuottajia vuodesta 2002 alkaen ja meitä ennen tämän arvostetun huomion osoituksen on saanut vain

neljä taimitarhaa Suomen yli sadasta taimistosta.

Tämä hieno tunnustus kannustaa meitä työssämme kotimaisten taimien tuottamisessa.  

PALVELEMME TEITÄ MIELELLÄMME

VERKOSSA JA MYYMÄLÄSSÄ

Heidi &  Jukka Eriksson

Heidi ja Jukka Eriksson - Harjunpään Taimisto

REFERENSSIT

 "Olette Laatutuottaja-tunnustuksen todellakin ansainneet, huipputuotteet ja huippupalvelua! "Eva Wuite käytti perennojamme Huvila & Huussi pihojen rakentamisessa 

 - Eva Wuite

 

 Suuri kiitos lähettämistänne taimista ja kaupanpäällisestä. Taimet ovat todella hyvälaatuisia, pirteitä ja terveitä. Toivottavasti ne viihtyvät täällä Kotkan ilmastossa. Kun saamme rakennusprojektimme loppuun, tulen tilaamaan teiltä jatkossakin kasveja uuteen pihaan". 

 - Terveisin Maija Majoniemi

 

"Taimet saapuivat tänne Varkauteen sovitussa aikataulussa ja hyvässä kunnossa. Ne on jo istutettukin.Tilaus oli aivan oiken. Taimet ovat hyväkuntoisia ja vahvoja. Olen erittäin tyytyväinen palveluunne. Kiitos!" Menestystä toiminnallenne! "

 - Juhani Lehto

 

" Kiitokset, kävin tänään hakemassa kasvit Matkahuollosta, ne olivat oikein hyvässä kunnossa ja todella reheviä! Istutan ne maahan viikonloppuna" Aurinkoista syksyä :) "

 -Anne Erkkilä

 

"Olen iloinen siitä, että satuimme löytämään taimistonne viime kesänä. Teimme ystävällemme kukkapenkkiä Kauhajoella ja tarvitsimme perennoja. Ystäväni toi meidät taimistollenne ja olimme aivan vaikuttuneita näkemästämme ja kokemastamme. Hyvinhoidetut kasvit, todella monipuolinen kasvivalikoima ja hyvä asiakaspalvelu."

 - Marja Kupari KotiVihreä 

bottom of page