top of page

Hybridipionit

Hybridipionit ovat ruohovartisten pionien risteymiä. Hybridien jalostamisessa on saatu aikaan voimakkaita värejä kuten tummanpunaisia pioneja. Hybrideihin kuuluu vanhoja lajikkeita ja paljon myös uusia jalosteita. Risteyttämällä on saatu aikaan paitsi voimakkaan punaisia niin myös oranssin sävyisiä ja vaalean keltaisia lajkkeita sekä myös voimakkaan pinkkiä sävyä.

Ruohovartiset hybridit ovat yleensä 70-90cm korkeita. Ne ovat usein tanakkavartisempia kuin kiinanpionit ja kannattelevat siksi helpommin kukkansa. Monesti ne kukkivat aikaisemmin kuin kiinanpionit.

Istutus voidaan tehdä samaan tapaan kuin kiinanpioneilla ja kasvupaikaksi valitaan aurinkoinen tai osan päivää katveinen paikka. Kohopenkki on eduksi että vesi pääsee vapaasti poistumaan pionin tyveltä.

Olemme kasvattaneet sinua varten hienon valikoiman pioneja. Ne on lisätty kookkaista juurakoista, jotta kukintaa ei tarvitse odottaa vuosikausia. Pionit on pääsääntöisesti 2,8 litran ruukuissa. Ruukkukoko on ilmoitettu taimen tiedoissa. Toisinaan kukinta alkaa jo ensimmäisenä vuonna istutuksen jälkeen. Juurtumisen nopeuttamiseksi voi nuput poistaa tai leikata kukat maljakkoon. Jos et kuitenkaan malta niin ei siinä hullummin käy sillä pionit ovat voimakaskasvuisia perennoja.

Tutustu valikoimaamme ja osta oma ihana pionisi!


Suodatin
Maksutavat-banneri.jpg
matkahuolto (1).png
bottom of page